luni, 18 ianuarie 2016

Nunta in aer liber. Indrazneala de a visa!




Cand te hotarasti sa te casatoresti, incepi sa iti imaginezi cum va arata nunta visurilor tale. Daca in mod normal, organizarea unei nunti nu este usor de realizat implicand multa determinare si vointa, atunci cand te hotarasti sa faci nunta in aer liber, provocarile sunt diverse. De la gasirea locatiei dorite pana la organizarea decorului, totul presupune multa munca si creativitate.

Vizitand locatii de nunti in aer liber, si, discutand cu gazdele despre nunta noastra, nu de putin ori am auzit ca suntem curajosi sa vrem o astfel de nunta. Nu putini au fost cei care ne-au spus ca e foarte frumos planul nostru de nunta, ca e ceva inedit dar care presupune mult curaj. Curaj, pentru ca putini sunt cei care accepta usor ideea ca la nunta nu vor sta intre patru pereti, ca nu vor avea mocheta la picioare si ca scena de dans nu este din marmura sau gresie. Nunta in aer liber are la baza ideea de a fi mai aproape de natura, de a lua energiile pozitive de la tot ceea ce te inconjoara, de a asculta susurul apei, glasul pasarilor, de a mirosi aerul curat al padurii, de a fi in armonie cu tot ce te inconjoara. Parca si stresul acumulat se pierde printre copacii si florile din jur.

Mirosul protapului in aerul curat al padurii iti va incanta simturile. Parfumul florilor si decorul de basm te vor face sa iti salte inima de bucurie. Bucuria de viata a mirilor, chiar si in momentele lor de stres nebun, te vor molipsi si te vor prinde in jocul fericirii lor.

Curajul de a organiza nunta in aer liber provine din indrazneala de a visa. "Pentru a realiza lururi mari, trebuie sa si visam, nu numai sa facem. Trebuie sa si credem, nu numai sa planuim" - Anatole France

Asa ca noi, credem ca ziua nuntii va fi un moment de bucurie, indiferent daca va ploua pe nepregatite sau chiar daca invitatii vor intarzia sa ajunga. Noi, vom dansa de bucurie pentru ca nunta noastra este un prilej de bucurie. Ne casatorim pentru ca ne dorim, facem acest pas pentru ca vrem sa avem alaturi de noi oamenii dragi care sa se poata bucura pentru noi si impreuna cu noi.

Desi e o abordare diferita a nuntii, ii rugam pe cei dragi care doresc sa ne fie alaturi la nunta sa se lase fermecati de atmosfera de basm pe care ne dorim sa o creem.


2 comentarii: